Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@13:41:02 GMT

بی‌تفاوتی نمایندگان نسبت به روز مجلس

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۱۸۴۶

بی‌تفاوتی نمایندگان نسبت به روز مجلس

آستان قدس رضوی به‌عنوان تولیت زیارتگاه شهید آیت‌الله سید حسن مدرس(ره) اقدامات عمرانی، فرهنگی و معنوی زیادی انجام داده و یا در دستور کار دارد اما نمایندگان مجلس چطور؟

به گزارش مشرق، یادداشت سید هادی مهدیان، فعال رسانه‌ای را به‌مناسبت سالگرد شهید آیت‌الله مدرس می‌خوانید:

ببینید: عکس/ منزل شهید آیت الله مدرس

اگرچه سالروز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس ۲۶ سال قبل به‌نام روز مجلس نامگذاری شده است و هر ساله مراسم روز مجلس و بزرگداشت این شهید در کاشمر برگزار می‌شد، اما طی سال‌های اخیر برگزاری این مراسم از سوی مجلسیان مورد بی‌مهری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۳ تیرماه سال ۱۳۷۲ در صحن مجلس شورای اسلامی نامگذاری سالروز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس(ره) به‌نام روز مجلس به تصویب نمایندگان رسید و چهار روز بعد هم شورای نگهبان بر این مصوبه مهر تأیید زد.

پس از این نامگذاری هر ساله مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله سید حسن مدرس(ره) و روز مجلس در دهمین روز آذرماه با حضور رئیس یا یکی از نواب مجلس شورای اسلامی در جوار زیارتگاه این سید جلیل القدر در شهر کاشمر برگزار می‌شد.

در سال‌های اخیر با وجود هماهنگی و دعوت انجام شده از رئیس و نواب رئیس متأسفانه مراسم سالگرد شهادت آیت‌الله مدرس و روز مجلس بدون حضور این شخصیت‌ها برگزار شد، به‌طوری که امام جمعه کاشمر در جلسه ستاد هماهنگی بزرگداشت این شهید از بدقولی رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به عدم حضورش در کاشمر در سال‌های اخیر انتقاد کرد.

آیت‌الله سید حسن مدرس که در زمان حیاتش به‌ویژه حضورش در مجلس شورای ملی شخصیتی اثرگذار در دوران استبداد ستم‌شاهی بود و خدمات شایانی انجام داد، الگویی مناسب برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی است تا با الگوپذیری از افکار و اندیشه‌های نابش در راه قانوگذاری و موضع‌گیری در برابر توطئه‌ها و حوادث گام بردارند.

اگرچه آستان قدس رضوی به‌عنوان تولیت زیارتگاه شهید آیت‌الله سید حسن مدرس(ره) اقدامات عمرانی، فرهنگی و معنوی زیادی انجام و در دستور کار دارد، اما بی‌توجهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این الگوی نمایندگی مجلس و عدم حضورشان در مزار این شهید اقدامی قابل تأمل است که چرا باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به برگزاری روز مجلس در زیارتگاه الگوی نمایندگی مجلس بی‌تفاوت باشند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین کاشمر شورای نگهبان آستان قدس رضوی مشرق مجلس موضع گیری مجلس شورای اسلامی آیت الله مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی

به گزارش مبلغ، خلاصه ای از یادداشت احمد مسجدجامعی درباره نوه آیت الله مدرس را در زیر می خوانید:

« در سال‌هایی که محصل مدرسۀ علوی بودم، آقای علی مدرسی، نوۀ دختری مرحوم آیت‌الله سید حسن مدرس، نمایندۀ علمای نجف در مجلس شورای ملی و بعدها نمایندۀ مردم اصفهان و تهران در همان مجلس، معلم انشای ما بود.

صورت و قامت بلند او با تصاویر جدش شباهت داشت و در رفتار او تفاوتی آشکار با دیگر آموزگاران دیده می‌شد. به روال آن سال‌ها، بیشتر معلمان با کت و شلوار و کراوات و صورت اصلاح‌شده سر کلاس حاضر می‌شدند. دفتر معلمان در کنار اتاق مدیریت بود.

اتاق مشدی محمد، خدمتگزار مدرسه نیز در گوشۀ حیاط قرار داشت که هم برای معلمان چای می‌برد و هم غذای دانش‌آموزان را گرم می‌کرد. در زنگ تفریح، آقای مدرسی کنار پنجرۀ بستۀ آن اتاق و روبه‌روی پرچم برافراشتۀ ایران می‌ایستاد و ازآنجاکه قدی بلند داشت، پای چپش را تا می‌کرد و کف کفشش را به دیوار پشت‌ سر تکیه می‌داد.

دیگر معلمانی که در حیاط کنار او می‌ایستادند، آقایان فیض دبیر علوم اجتماعی، حاج‌فرج (سروش امروزی) داروساز و معلم شیمی و مهندس مجمریان دبیر جبر و مثلثات بودند. آقای مدرسی در مدرسه و هنرستان بزرگ صادق اسبق، رضاشاه سابق و امام جعفر صادق(ع) کنونی، روبه‌روی ایستگاه قدیم ماشین دودی در خیابان «گار ماشین» دیروز و ری امروز با آن بنای رفیع و زیبای قاجاری که خوشبختانه تخریب نشده‌است؛ نیز تدریس می‌کرد؛ البته نه انشا، بلکه علوم فنی و مهندسی و من یک‌بار، به محوطۀ هفت‌هکتاری آنجا که با صدها درخت چنار تناور و بناهای کارگاهی و کلاس‌ها و تالارهای و زمین‌های متعدد ورزشی و غیرورزشی به دست مهندسان اتریشی ساخته شده بود، رفتم و در تهرانگردی سال‌های اخیر دوباره ازآنجا دیدار داشتم….

آقای مدرسی در سال‌های مدرسه، کتاب‌هایی هم برای مطالعه به ما می‌داد؛ ازجمله «بازیگران عصر طلایی» ابراهیم خواجه‌نوری که آن وقت‌ها در بازار نبود و خودش هم دربارۀ مرحوم مدرس کتابی مفصل نوشته بود با عنوان «قهرمان ملی ایران». آقای مدرسی می‌گفت که جدش طبعی لطیف داشت

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901611

دیگر خبرها

  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات اعلام شد
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیستها
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما