Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مدرس در بیانیه‌ای آورده است: شهید آیت الله مدرس یکی از الگو‌های برجسته تاریخ معاصر کشور و نمونه یک عالم مبارز و شجاع در راه استقلال ملت ایران و حفظ اسلام عزیز بود.

در این بیانیه آمده‌است: شهید آیت الله مدرس یکی از الگو‌های برجسته تاریخ معاصر کشور ما و نمونه یک عالم مبارز و شجاع در راه استقلال ملت ایران و حفظ اسلام عزیز بود که در این مبارزه الهی به هیچ وجه از اهداف و عقاید حق خود دست نکشید و با ایراد سخنرانی‌های منطقی و صریح علیه استبداد رضاخان به روشن‌گری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیانیه حاکیست: شهید آیت الله معتقد بود وقتی شجاعت نباشد، عقیده، عملی نخواهد شد، روح بزرگ آن شهید، مناعت طبع و بی‌اعتنایی او به دنیای فانی و زودگذر از او انسانی وارسته‌ای ساخت و همین ویژگی سبب شد تا در اوج قدرت و محبوبیت دست از زندگی ساده و بی آلایش خود بر ندارد و تهدید و تطمیع او را از گام نهادن در مسیر حق منصرف نکند که سرانجام دولت استبداد مجبور شد او را در اوج غربت و عظمت در کاشمر به شهادت برساند.

در بخشی از این بیانیه آمده‌است: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه ضمن گرامیداشت روز ۱۰ آذرماه یاد و خاطره شهید آیت الله مدرس و تبریک و تهنیت روز مجلس شورای اسلامی به همه مردم شریف ایران اسلامی به‌ویژه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی از همه آنان خواستار است با اتکا به قدرت لایزال الهی و پیروی از رهنمود‌های مقام معظم رهبری شخصیت بی نظیر مرحوم آیت الله مدرس را الگوی خود قرار داده و با حرکت انقلابی و خردمندانه، تلاش بی وقفه، استخراج قوانین جامع و تمدن‌ساز از متن قرآن و احادیث، کارآمدی و مردمی بودن در مسیر حل مشکلات مردم گام‌های موثرتری بردارند و با هوشیاری هرچه بیشتر توطئه‌های استکبار جهانی را در داخل و خارج کشور خنثی نمایند.

آیت الله سید حسن طباطبایی معروف به مدرس از مجتهدان تراز اول ناظر بر مجلس شورای ملی و نماینده مردم حوزه انتخابیه تهران طی دوره‌های نخست تا پنجم مجلس بود.

دهم آذرماه مصادف با سالروز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس در سالنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران روز مجلس نامگذاری شده‌است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه های علمیه آیت الله مدرس شهید آیت الله آیت الله مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادنامه ای برای «استاد»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شهید مطهری از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزه‌های اسلام و تشیع، از ویژگی‌های فعالیت‌های فکری او است. مطهری، آموزه‌های اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه می‌شد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. کتاب‌های او در موضوعات مختلف دینی بار‌ها به زبان‌های مختلف منتشر شده است.

سالروز شهادت مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیین‌های بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار می‌شود.

مرتضی مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ش، ۱۲ جمادی‌الاول ۱۳۳۸ق، در فریمان از توابع مشهد به دنیا آمد. 

محمدحسین مطهری (درگذشته ۱۳۵۰ش)، پدر شهید مطهری روحانی مورد احترام مردم در فریمان و از شاگردان آخوند خراسانی بود. مطهری گفته است اولین بار ایمان و تقوا و عمل صالح و راستی «معظّم له» مرا به راه راست آشنا ساخت. شهید مطهری مقدمات را نزد پدرش فراگرفت و از ۱۳ سالگی (سال ۱۳۱۱ش) در حوزه علمیه مشهد مشغول به تحصیل شد. در سال ۱۳۱۶ش او به قم رفت و حدود ۱۵ سال در آنجا اقامت نموده از درس اساتید آنجا همچون آیت الله بروجردی، امام خمینی و علامه طباطبائی استفاده نمود. پس از آن چنانکه همسرش تصریح کرده، به دلایل معیشتی، قم را ترک کرده و به تهران مهاجرت کرد. مرتضی مطهری در سال ۱۳۳۱ش ازدواج کرد. 

مرتضی مطهری (۱۲۹۸ ـ ۱۳۵۸ش) مشهور به شهید مطهری یا استاد مطهری، اسلام‌شناس و متفکر برجسته شیعه. مطهری از افراد تأثیرگذار و از رهبران فکری انقلاب اسلامی ایران به شمار می‌رود. وی ریاست شورای انقلاب را تا روز شهادت بر عهده داشت.

پیش از انقلاب اسلامی، مبارزات فکری مطهری در مقابله با جریانات فکری مارکسیستی در ایران نقش قابل توجهی در رویگردانی جوانان از این تفکرات داشت. او از بنیان‌گذاران حسینیه ارشاد است.

مطهری از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزه‌های اسلام و تشیع، از ویژگی‌های فعالیت‌های فکری او است. مطهری، آموزه‌های اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه می‌شد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. کتاب‌های او در موضوعات مختلف دینی بار‌ها به زبان‌های مختلف منتشر شده است.

سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیین‌های بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است
  • اساتید مدرسه علمیه بوشهر تجلیل شدند
  • یادنامه ای برای «استاد»
  • ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • شهید مطهری صدای بلند عقلانیت انقلاب اسلامی بود